امنیت منازل

امنیت منازل را چگونه تامین کنیم؟

امنیت منازل:

امنیت منازل با رشد روز افزون فناوری و تکنولوژی های امروزی بسیار مورد توجه بوده است. تا قبل از این مراکز دولتی و تجاری و … نسبت به امنیت خزانه ها یا وسایل و لوازم کار خود حساسیت داشتند، ولی امروزه امنیت منازل بخش گسترده ای از سیستم های حفاظتی و نظارتی را به خود اختصاص می دهد. بطور کلی برای فراهم کردن امنیت منازل از سیستم های گسترده ای مانند خرید درب آکاردئونی و درب ضدسرقت هوشمند استفاده می شود، که هر کدام می تواند بخشی از امنیت محل مسکونی، تجاری، اداری و … را تضمین کند. در ادامه ما به تعریف این سیستم های امنیتی و نظارتی برای آشنایی راه های مختلف برای حفظ سرمایه و امنیت خانه و خانواده شما خواهیم پرداخت.

سیستم امنیتی خانه چیست؟

سیستم امنیتی خانه با مجموعه ای از قطعات الکترونیکی فیزیکی است که همه با هم بصورت یک مجموعه گسترده برای محافظت از خانه به کار گرفته می شود. بطور کلی، یک سیستم امنیتی خانه شامل موارد زیر است:

دوربین امنیتی:

دوربین‌های امنیتی هوشمند با اتصال به وای‌فای قادر هستند، از راه دور فیلم‌های ضبط شده را بصورت مستقیم پخش کنند و زمانی که دوربین ها حرکت، افراد یا بسته‌ها را تشخیص ‌دهند، شما می توانید اعلان‌های هشدار را دریافت کنید. بسیاری از دوربین‌ها شامل دید در شب مادون قرمز یا رنگی، فضای ذخیره‌سازی ابری یا محلی، و صدای دو طرفه هستند که به ما امکان می‌دهد با هر کسی که پشت دوربین است صحبت کنیم. برخی از دوربین ها دارای پلتفرم های هوشمند مانند Amazon Alexa یا Google Assistant نیز هستند.

حسگر حرکتی:

سنسورهای حرکتی باید در ورودی یا راهروی اصلی در طبقه همکف خانه قرار گیرند تا بتوانند، حرکت را تشخیص دهند و هنگامی که حرکتی را احساس کردند به ما هشدار دهند. برخی از حسگرهای حرکتی به حیوانات خانگی حساس هستند، بنابراین هر بار که سگ یا گربه و … از آنجا عبور می کند، اعلان هشدار روشن می شود

سنسور ورودی:

که به عنوان سنسورهای تماس نیز شناخته می شود اگر حسگر فکر کند، یک نقطه ورودی باز شده است، هشدار می دهد. پیشنهاد می کنیم سنسورهای ورودی را روی پنجره ها یا درهای طبقه همکف قرار دهید. اکثر آنها با باتری کار می کنند و حتی بسیاری از آنها دارای پشتی چسب برای نصب آسان هستند.

سنسور شکستن شیشه:

گاهی اوقات به جای باز کردن پنجره ها به روش قدیمی، مزاحمان به سادگی آنها را باز می کنند، تا از روشن شدن سنسورهای ورودی جلوگیری کنند. با این حال، حسگر شکستن شیشه نیز صدای شکستن شیشه را تشخیص می دهد و از طریق نوتیفیکیشن موبایل هشدار می دهد.

آژیر:

آژیرها در سیستم امنیتی خانه هم به تنهایی و هم به عنوان بخشی از دستگاه های دیگر وجود دارند. سرورها اغلب همزمان با سایر آلارم‌ها خاموش می‌شوند و قصد دارند مزاحمان را بترسانند یا به همسایگان در مرحله ی اول هشدار دهند.

صفحه کلید:

برای فعال یا غیرفعال کردن، سیستم‌های امنیتی معمولاً به یک کد نیاز می باشد که آن را روی صفحه‌کلیدی که روی دیوار نصب شده، یا روی یک سطح صاف قرار داده شده است می توان وارد کرد.

جاکلیدی:

ما برای خودروهایمان کلید داریم، پس چرا آنها را برای سیستم امنیتی خود نیز نداشته باشیم؟ جاکلیدی به ما این امکان را می دهد که بدون نیاز به استفاده از صفحه کلید، سیستم امنیتی خود را غیرفعال یا فعال کنیم. آنها برای زمانی که ما در طبقه بالا هستیم و حوصله ترک کردن تخت خود را نداریم عالی هستند!

دکمه هراس:

اگر مشکلی پیش بیاید، دکمه وحشت راهی آسان و سریع برای هشدار دادن به خدمات اورژانسی است، اعلام هشدار می تواند برای پلیس، بیمارستان یا حتی آتش نشانی باشد. مانند جاکلیدی، دکمه‌های پانیک در جایی خاص نصب نمی‌شوند، اما همیشه در مواقع اضطراری یکی از آن‌ها را داریم. توصیه می کنیم هرکس حداقل یکی از آنها را در کنار میز یا کنار تخت خود نگه دارد.

ایستگاه پایه:

ایستگاه‌های پایه همه دستگاه‌های متصل را با برنامه تلفن همراه ما همگام‌سازی می‌کنند تا بتوانیم اعلان‌هایی را که قبلاً ذکر کردیم دریافت یا مدیریت کنیم. به آن مانند ایستگاه بزرگ مرکزی فکر کنید.

تابلوهای حیاط و/یا برچسب‌های پنجره:

بسیاری از سیستم‌های امنیتی نیز تابلوهای حیاط یا برچسب‌های پنجره را نشان می‌دهند که به ما امکان می‌دهد تبلیغ کنیم که یک سیستم امنیتی داریم. اغلب، سارقان در صورت مشاهده یک سیستم امنیتی، دور می شوند، بنابراین داشتن این علائم خوب است.

ردیاب‌های دود و CO:

توصیه می‌کنیم هر خانه‌ای یک ردیاب دود و مونوکسید کربن داشته باشد. با این ابزار ساده، اگر هوای خانه برای تنفس ناامن شود، به ما هشدار داده می شود.

اجزای سیستم امنیتی از سیستمی به سیستم دیگر بسیار متفاوت است و برای برخی شرکت ها فقط از حسگرها و برای برخی دیگر از همه این اجزا و بیشتر تشکیل شده است.

 

امنیت منازل با درب ضد سرقت

امنیت منازل با درب ضد سرقت

 

 

مزایا و معایب سیستم امنیت خانه چیست؟

اکنون که متوجه شدیم سیستم امنیتی خانه چیست و چگونه کار می کند، اجازه دهید نگاهی به مزایا و معایب اساسی خرید سیستم امنیتی خانه بیندازیم.

مزایای سیستم امنیتی خانه چیست؟

تماس سریع با پلیس: با نظارت حرفه ای، می توانیم مطمئن باشیم که پلیس یا سایر امدادگران اورژانس زمانی که در خانه نیستیم مطلع می شوند. 

وجود یک سیستم به خودی خود می تواند سارقان را منصرف کند: حتی داشتن یک تابلو و برچسب های پنجره مبنی بر اینکه ما یک سیستم امنیتی داریم می تواند سارقان را از هدفشان منصرف کند!

هشدارهای ایمنی آسان: اگر اغلب مشکلاتی مانند باز گذاشتن تصادفی درب ورودی یا فراموش کردن اینکه آیا پنجره پشتی را بسته ایم یا نه، داریم، یک سیستم امنیت منازل می تواند به یاداوری این موارد کمک کند. حسگرهای ورودی می توانند از راه دور به ما نشان دهند که، آیا خانه ما از طریق برنامه های تلفن هوشمند ایمن است یا خیر. اعلان‌ها همچنین به ما اطلاع می‌دهند که فرد یا حرکتی شناسایی شود و به ما امکان می‌دهد تا زمانی که در خانه نیستیم بررسی کنیم و مطمئن شویم که همه چیز در خانه درست است.

تخفیف احتمالی در بیمه صاحبان خانه: بسیاری از شرکت های بیمه خانه در صورت خرید یک سیستم امنیتی، تخفیف هایی را ارائه می دهند و می توانید در هزینه های بیمه خود صرفه جویی کنید.

پخش زنده: پخش زنده فقط برای جنایات نیست! همچنین این یک راه عالی برای بررسی آنچه در خانه می‌گذرد است، اینکه آیا حیوانات خانگی‌مان شیطنت می‌کنند، یا فرزندان نوجوانمان در حالی که ما خارج از شهر هستیم به تکالیف خود رسیدگی می کنند، با پخش زنده، مهم نیست که کجا هستیم، همیشه می توانیم خانه باشیم!

معایب سیستم امنیتی خانه چیست؟

هزینه تجهیزات: سیستم های امنیتی خانه گران هستند و حداقل چند میلیون هزینه دارند. البته در اینجا تفاوت زیادی وجود دارد، زیرا حداقل سیستم ها فقط شامل سنسورها هستند، در حالی که برخی از سیستم ها شامل 15 یا بیشتر جزء هستند.

هزینه‌های ماهانه: اگر نظارت حرفه‌ای 24 ساعته یا پشتیبان‌گیری سلولی را به سیستم خود اضافه کنیم، معمولاً باید هزینه‌های ماهانه بپردازیم. اینها می توانند کمتر از چند صد تومان تا بیش از چند میلیون تومان باشند.

هشدارهای کاذب: گاهی اوقات، هشدارهای نادرستی دریافت می کنیم و در زمانی که تا آنجا پیش رفته باشد که باعث دخالت پلیس شود، شرم آور و باعث اتلاف وقت همه خواهد بود.

فراموشی در فعال کردن سیستم های امنیتی: این بیشتر یک مشکل شخصی است، اما برخی از افراد می گویند که هنگام خروج از خانه در یادآوری فعال کردن سیستم های امنیتی خود مشکل دارند.

بهترین سیستم امنیتی خانه چیست؟

چند نوع عمده از سیستم های امنیت منازل وجود دارد که ما در ادامه بصورت مختصر آنها را بیان خواهیم کرد. میبایست در نظر داشت هر کدام یک از این سیستم ها متناسب با جایگاه و زمینه اجرایی آن ممکن است بهترین باشد.

سیستم امنیتیDIY: سیستم‌های امنیتی خانگی DIY (به معنای خودت انجام بده) به گونه ای هستند. که کاربر خودش آن‌ها را کنار هم قرار می‌دهد و خود سیستم را از طریق برنامه تلفن همراه مربوطه نظارت می‌کند. با این حال، برخی از سیستم‌های DIY می‌توانند نظارت حرفه‌ای تری داشته باشند.

یک سیستم امنیتی حرفه ای خانه می تواند به معنای یکی از دو چیز باشد.

  • می تواند به معنای نصب حرفه ای باشد، به این معنی که یک تکنسین تجهیزات را نصب می کند.
  • می تواند به معنای سیستمی با نظارت حرفه ای باشد، به این معنی که تیمی از افراد به هشدارهای مراکز تماس پاسخ می دهند. باز هم، برخی از سیستم‌های تحت نظارت حرفه‌ای نیز می‌توانند توسظ خود شخص نظارت شوند.

سیستم امنیتی سیمی: سیستم امنیتی سیمی سیستمی است که به سیستم برق موجود خانه متصل می شود.

سیستم امنیتی بی‌سیم: از سوی دیگر، یک سیستم امنیتی بی‌سیم هیچ سیمی ندارد. در عوض به ترکیبی از باتری‌ها Wi-Fi و یا پشتیبان تلفن همراه برای اتصال به برنامه و مرکز نظارت، بستگی دارد. نصب سیستم‌های امنیتی بی‌سیم نسبت به سیستم‌های سیمی آسان‌تر است، اما باید باتری را عوض کنید یا دوباره آن را شارژ کنید.

 سیستم امنیتی هوشمند: سیستم‌های امنیتی هوشمند به اینترنت متصل هستند و به کاربر اجازه می‌دهند، فیلم زنده را از یک برنامه تلفن همراه مشاهده کنند. هنگام خاموش شدن آلارم اعلان‌ها را دریافت کنند و سیستم را از راه دور کنترل کنند.

سیستم امنیتی محلی: سیستم‌های هشدار محلی، برخلاف سیستم‌های هوشمند، به اینترنت متصل نیستند، بنابراین هیچ کنترل از راه دور، نظارت یا اعلانی وجود ندارد. در عوض، اگر زنگ هشدار به صدا درآید، فقط در صورتی خواهید فهمید که به اندازه کافی نزدیک هستید که آن را بشنوید. با این حال، سیستم های هشدار محلی همچنان می توانند به صورت حرفه ای از طریق پشتیبان گیری تلفن همراه یا تلفن ثابت نظارت شوند.

ایمن حفاظ توصیه می‌کند نظارت حرفه‌ای 24 ساعته و 7 روز هفته را انجام دهید، زیرا می‌دانیم که هیچ‌کس نمی‌تواند در هر ساعت از روز درصدد امنیت خانه‌اش باشد. با این حال، اگر می‌خواهیم از هزینه‌های ماهانه یا سالانه اجتناب کنیم، نظارت بر خود نیز یک گزینه مناسب است. امروزه بسیاری از سیستم ها نصب DIY را نیز ارائه می دهند. سیستم هایی که هم خود نظارتی هستند و هم نصب DIY هزینه های ما را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند. گاهی تنها چیزی که باید برای این نوع سیستم ها بپردازیم، تجهیزات با کیفیت و کارآمد است.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *